HGA Biomed Logo
Rólunk

Megbízható bérgyártó partner Magyarországon gyógyszergyártóknak és forgalmazóknak egyaránt.

A HGA Biomed 2000 óta elkötelezett amellett, hogy hazai és nemzetközi ügyfelei számára a legmagasabb szintű CMO szolgáltatásokat nyújtson gyógyszeripari GMP tanúsítvánnyal rendelkező kaposvári gyógyszergyártó üzemeiben.

Back to the open positions

TÖRTÉNETÜNK

Kaposvár figyelemre méltó múlttal rendelkezik a gyógyszerészet és gyógyszergyártás területén; regionális központja Magyarország egyik legfontosabb gyógyszerdisztribúciós hálózatának, nagykereskedelmi gyógyszerellátásának.

2000-ben új szereplő jelent meg a hazai gyógyszeriparban: a HGA Biomed Gyógyszergyártó Kft., jogelődjei a Hungaro-Gal Gyógyszergyártó és Szolgáltató Kft. és a Kapospharma Kft. összeolvadásából jött létre.

A HGA Biomed a 2000-es évektől kezdve tevékenységének fókuszában a magisztrális gyógyszerkészítéshez szükséges gyógyszeranyagok és gyógyszerkészítmények gyártása áll, kiszolgálva az évszázados hagyományra visszatekintő magisztrális gyógyszerkészítést az ország több száz gyógyszertárában.

Folyamatosan bővítve gyógyszergyártó üzemünk kompetenciáját és kapacitásait, a HGA Biomed elmúlt két évtized alatt gyógyszeripar egy fontos szereplőjévé nőtte ki magát; partnerei közt tudhat hazai és nemzetközi gyógyszergyártó és forgalmazó cégeket egyaránt és széleskörű szolgáltatáscsomagot kínál az alapanyag beszerzésétől egészen vényköteles késztermékek európai uniós forgalomba hozatalához szükséges szerializációs szolgáltatások ellátásáig.

Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról >

GYÓGYSZERIPARI BÉRGYÁRTÁS MAGYARORSZÁGON

Magyarország évszázados hagyományokra tekint vissza a gyógyszergyártásban, mely különleges előnyhöz juttatta az országot az élettudományok területén. Magyarország, közép-kelet-európai régió legfontosabb gyógyszer exportőrévé vált, kiemelkedő szaktudású szakembereinek, évszázados gyógyszeripari tapasztalatának és az iparágban aktív kutatás-fejlesztési tevékenységnek köszönhetően.

Miért válassza Magyarországot?

  • Magyarország az Európai Uniós irányelvek és direktívák joghatálya alá tartozik, azaz országunkban az EMA szabalyozási rendszere érvényes, mely partnereink számára nagy előnyt jelenthet.
  • A magyarországi munkaerőpiac jól képzett, magas a szakképesítéssel rendelkezők aránya, mégis költséghatékony.
  • A nyugat és kelet határán fekvő Magyarország kiemelkedő logisztikai hálózattal rendelkezik és könnyen megközelíthető.

Ezek következtében a tíz legnagyobb gyógyszer- és biotechnológiai vállalat közül nyolcnak van gyártási vagy kutatási-fejlesztési tevékenysége Magyarországon.

Kérdése van gyártási szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Keressen minket bizalommal, hogy igényeire szabhassuk szolgáltatási ajánlatunkat.

Csapatunk az üzenet kézhez vételétől számított három munkanapon belül válaszol Önnek.

    Lépjen velünk kapcsolatba


    *Minden mező kitöltése kötelező