HGA Biomed Logo
Rólunk

Megbízható bérgyártó partner Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt

A HGA Biomed 2000 óta elkötelezett amellett, hogy hazai és nemzetközi ügyfelei számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa GMP tanúsítvánnyal rendelkező kaposvári üzemeiben.

Back to the open positions
shutterstock_795682684 (1)

TÖRTÉNETÜNK

Kaposvár figyelemre méltó, évszázados múlttal rendelkezik a gyógyszerészet és gyógyszergyártás területén; regionális központja Magyarország gyógyszerdisztribúciós hálózatának, valamint a kiskereskedelmi gyógyszergyártásnak.

A rendszerváltás után, 1989-ben a gyógyszergyártás új korszaka köszöntött be Kaposvárott, amelynek fő fókusza magas minőségű összetevők biztosítása a régióban elhelyezkedő gyógyszertárak részére.

2000-ben új szereplő jelent meg a gyógyszergyártás piacán: a HGA Biomed Gyógyszergyártó Kft. A HGA Biomed kiszolgálta a generikumok és rögzített adagolású kombinációk iránti újonnan felmerülő piaci igényt.

Az elmúlt két évtized alatt a HGA Biomed a gyógyszergyártói piac egyik legközpontibb szereplőjévé nőtte ki magát; partnerei közt tudhat hazai és nemzetközi cégeket egyaránt, és széleskörű szolgáltatáscsomagot kínál az alapanyaggyártástól egészen a polcokig kísérve a termékeket.

Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról >

GYÓGYSZERIPARI BÉRGYÁRTÁS MAGYARORSZÁGON

Magyarország évszázados hagyományokra tekint vissza a gyógyszergyártásban, mely különleges előnyhöz juttatta az országot az élettudományok területén. Magyarország jelenleg Kelet-Európa legfontosabb gyógyszerszállítója, valamint a közép és kelet európai régió legnagyobb orvostechnológiai és gyógyszerészeti exportőrévé vált.

Miért válassza Magyarországot?

  • Magyarország az Európai Uniós irányelvek és direktívák joghatálya alá tartozik, azaz országunkban az EMA szabalyozási rendszere érvényes, mely partnereink számára nagy előnyt jelenthet.
  • A magyarországi munkaerőpiac jól képzett, magas a szakképesítéssel rendelkezők aránya, mégis költséghatékony.
  • A nyugat és kelet határán fekvő Magyarország kiemelkedő logisztikai hálózattal rendelkezik és könnyen megközelíthető.

Ezek következtében a tíz legnagyobb gyógyszer- és biotechnológiai vállalat közül 8-nak van gyártási vagy kutatási-fejlesztési tevékenysége Magyarországon.

Tudjon meg többet, arról hogyan lehetünk a segítségére

Keressen minket bizalommal, hogy igényeire szabhassuk kínált szolgáltatásainkat. Csapatunk az üzenet kézhez vételétől számított egy munkanapon belül válaszol.

Lépjen velünk kapcsolatba

Szeretnék értesülni az újdonságokról és feliratkozni a hírlevélre.